De Procedure

De verkoop van de woningen op Het Baken zal in een aantal fasen verlopen — van het kenbaar maken van jouw interesse tot het daadwerkelijk toewijzen van de woningen. Hieronder zie je tot in detail hoe dit proces zal verlopen en hoe jij jouw kans op een appartement of penthouse aanzienlijk kan vergroten! We zitten op dit moment in fase 4.

inschrijven & inloggen

Jouw account

Om je voorkeuren online aan ons door te geven, is een eigen Het Baken-account noodzakelijk. Zodra je die hebt kun je de volgende stappen doorlopen. Heb je al een account? Log dan in en vervolg naar stap 2!

Inschrijven!

Welke woning kies jij?

Interessefase

Heb jij de woning(en) van jouw voorkeur bepaald? Dan kun je dit via jouw persoonlijke account eenvoudig en online aan ons doorgeven. Doe je dit vóór de start van de Pre-Sale, dan ding je als eerste mee voor jouw droomwoning op Het Baken.

Geef je voorkeur(en) door!

Exclusief & besloten

Pre-Sale

Door jouw interesse vroegtijdig aan ons door te geven, krijg je per e-mail toegang tot de exclusieve Pre-Sale van Het Baken. Tijdens deze Pre-Sale krijg jij de unieke kans om als eerste een appartement of penthouse op Het Baken te bemachtigen. De Pre-Sale is inmiddels gesloten en er zijn reeds appartementen toegewezen aan de deelnemers hiervan. Wil je toch graag weten of er nog appartementen beschikbaar zijn? Check dan bij "woningen" de beschikbaarheid per bouwnummer. Is jouw favoriete appartement bezet? De mogelijkheid bestaat uiteraard dat diegene toch afziet van de koop. Het appartement zal dan weer beschikbaar zijn.

Eerste toewijzingen & de start

Start Verkoop

Een week na afloop van de Pre-Sale zal de officiële start verkoop plaatsvinden.Deze vindt plaats op zaterdag 28 april a.s., an 11.00 uur tot 13.00 uur in Brasserie AnderS in Langweer. Op dit moment zullen de bouwnummers die niet toegewezen zijn tijdens de Pre-Sale online verschijnen. Ook zullen gedurende deze periode de deelnemers van de Pre-Sale op de hoogte worden gebracht over het nieuws of zij in aanmerking komen voor een woning. Spannend! Is je favoriete appartement bezet? Meld je dan toch aan, het kan zo maar zijn dat deze weer beschikbaar is voor verkoop omdat de geselecteerde afziet van de verkoop.