Luxe wonen aan de kade in Langweer?

Nog slechts 4 woningen beschikbaar!

Dankzij een bijzonder succesvolle verkoopperiode, zijn er momenteel nog slechts 4 appartementen beschikbaar! Is het jouw grote woondroom om luxueus en midden in het Friese Merengebied te wonen? Aan de kade in Langweer wordt op dit moment een hoogwaardig woongebouw ontwikkeld met 11 appartementen en 5 penthouses die variëren van een ruime 72 tot een riante 253 m². Alle woningen hebben één of meerdere terrassen en blinken uit in luxe en comfort. Zo is een tweede badkamer hier eerder regel dan uitzondering en zorgen flinke raampartijen voor panoramische vergezichten over de omliggende weilanden, havens en meren. Maar er is meer! Een eigen aanlegplaats voor de deur bijvoorbeeld. Zo vaar jij op zonnige dagen met eigen boot uit over de vele meren die het gebied telt!


Het grote geluk!

Een eigen aanlegplaats

Omdat wij weten dat wonen aan het water niet compleet is zonder een eigen aanlegplaats voor jouw motor- of zeilboot, beschikken alle woningen over dit grote geluk. En dat is niet alles! Op de begane grond wordt een hoogwaardige brasserie met mediterraan terras direct aan het water ontwikkeld. Hier geniet je van een romige cappuccino of een zomerse borrel met uitzicht op jouw eigen boot!

Meer over Het Baken

Een hoogwaardige afwerking

Wonen in luxe

De appartementen en penthouses op Het Baken staan garant voor een bijzonder luxueuze woonbeleving. Want met een afwerkingsniveau zo hoog, kent het zijn weerga in Friesland niet. En niet alleen het interieur gooit hoge ogen. Alle woningen beschikken immers over een riant terras met uitzicht op de omliggende weides en meren – een veranderlijke verschijning die nimmer verveelt!

Ga naar de woningen!

Groot nieuws!

Start bouw bekend

Naast het grote succes van de verkoop, is er meer goed nieuws! Nog dit jaar zal namelijk gestart worden met de bouw van Het Baken in Langweer. Sterker nog! In december zal de eerste paal de grond in worden geslagen. Een feestelijk moment waar al lang naar uit wordt gekeken!

Ook wonen op Het Baken?

Bekijk ons Het Baken magazine online!

En hier ligt Het Baken, op een prachtige plek in Langweer!

Wonen in Langweer

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Neem contact op met ons verkoopteam!

Het enthousiaste team van THUIS Nieuwbouwmakelaars is verantwoordelijk voor de verkoop van de appartementen en penthouses op Het Baken. Zij kunnen je adviseren en informeren over de luxe woningen!

Klik hier!