Luxe, uniek & stijlvol

Wonen op Het Baken

Middenin in het Friese Merengebied ontstaat iets unieks. Aan de Kade in Langweer zal een prestigieus woongebouw ontwikkeld worden met 11 appartementen en 5 penthouses die variëren van een ruime 72 tot een riante 253 m². Alle woningen hebben één of meerdere terrassen en blinken uit in luxe en comfort. Zo is een tweede badkamer hier eerder regel dan uitzondering en zorgen flinke raampartijen voor panoramische vergezichten over de omliggende weilanden, havens en meren. Het Baken staat zo garant voor een unieke woonbeleving!

Met een eigen ligplaats!

Het grote geluk

Op Het Baken geniet je van het grote geluk van een ligplaats voor de deur, waardoor je op stralende zomerdagen direct de Friese meren op vaart. Maar ook rondom het woongebouw vermaak jij je onbetwist. Op de begane grond wordt immers een hoogwaardige brasserie met schitterend mediterraan terras ontwikkeld. Hier geniet je van een romige cappuccino, een lekkere lunch of een zomerse borrel!

Meer over Het Baken

groot, groter, groots

Wonen in luxe

Met appartementen en penthouses met een afwerkingsniveau zo hoog, kent Het Baken zijn weerga in Friesland niet. Van penthouses met meerdere badkamers en verdiepingen tot appartementen met niet één maar twee buitenterrassen – Het Baken staat garant voor een unieke woonbeleving. Bovendien zijn alle woningen fonkelnieuw, waardoor jij de toon zet.

Ga naar de types!

Van interesse tot verkoop!

De procedure

Heb jij jouw zinnen gezet op één van de 16 luxe woningen op Het Baken? Zaterdag 28 april a.s. start de verkoop in Brasserie AnderS. Je bent van harte welkom vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur. Ons verkoopteam is aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Meer over de procedure

Bekijk ons Het Baken magazine online!

En hier ligt Het Baken, op een prachtige plek in Langweer!

MEER INFORMATIE OVER DEZE APPARTEMENTEN OF DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Verkoopinformatie

Bezoek onze woonwinkel aan de Peizerweg 74 - 9727 AK - Groningen (in Vesta Woonforum)
Openingstijden: ma 13-18 uur - di, wo, vrij 10-18 uur, do 10-21 uur, za 10-17 uur.

Op afspraak ook op koopzondagen geopend!
Telefoon: 050-2104242