Type E | Vanaf € 429.000,- v.o.n.

Appartement 7

Maak gebruik van de pijltjes om het volgende appartement te bekijken.

Voor welk pakket kies jij?

Kijken, kiezen, wonen!

Hand in hand met 'Total Home Concept' gaan wij (indien gewenst) aan de slag met het interieur van jouw nieuwe appartement op Het Baken. Kies je – tegen een meerprijs – voor het gemak van zo'n op maat gemaakt interieurpakket, dan krijg een schitterende vloer, afgewerkt met plinten. Ook worden worden de muren voor je behandeld. Aan de hand van deze exclusieve stijlpakketten, hoef je enkel de door jouw gewenste sfeer te bepalen.
Waarna de rest vakkundig en met een groots gevoel voor stijl wordt uitgevoerd.

Om je stijlpakket helemaal af te maken kun je zelf bij elke keukenleverancier die je wilt, een keuken samenstellen. De appartementen worden immers zonder keuken opgeleverd. Zo bepaal je zelf hoe jij straks in je appartement wilt koken, eten en genieten met vrienden. Je kunt uiteraard bij je interieurpakket óók kiezen voor 1 van de prachtige samengestelde keukens, die met grote zorg zijn ontworpen voor jouw specifieke appartement. Total Home Concept helpt je hier graag bij.

Meer informatie is verkrijgbaar bij de start verkoop.

Pakket I

Pure Basic

Pure basic is een frisse, lichte, no-nonsense stijl. Het is tijdloos, de eenvoud en kwaliteit geven deze stijl karakter. Denk aan vergrijsde kleuren en pure, eerlijke materialen - zoals hout, glas, cement en metaal. Mix met natuurlijk stoffen als wol, linnen en grove katoen. Het is een stijl waarin geleefd mag worden. Industriële vondsten, vintage items en grote basic meubels zonder ornamenten maken het af.

Pakket II

True Romance

Deze stijl is beïnvloedt door de jaren vijftig en het Verre Oosten. Elegantie, met veel lichte grijstinten en pastelkleuren, gecombineerd met witgewassen en naturel houtsoorten. Daar passen zachte geweven en gebreide stoffen bij. Vul het geheel aan met grillige meubels en brocante items en je hebt jouw eigen stijl te pakken.

Pakket III

New Classic

De klassieke look, maar dan met een eigentijds jasje. Door gebruik te maken van diepe kleuren; donker en puur. Combineer jouw klassieke meubels met eigentijdse designstukken en vul dit aan met donkere houtsoorten, staal, geleefd leer en gecapitonneerde stoffen van bijvoorbeeld grove wol en zacht fluweel.

Alle types op een rij